• Movieclips Trailers

Openluchtbioscoop in de Oude Kwekerij

ALKMAAR Nomadische Cinema Het Moment strijkt zaterdag 14 september weer neer in het Openluchttheater van Park de Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 voor een filmvertoning. Dit maal is het de beurt aan de film A Million Ways To Die In The West met Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. De film begint bij zonsondergang om 19.59 uur. De toegang is gratis.

Dit jaar wordt er voor aanvang een 30 min live concert van muziek uit de film of muziek die betrekking heeft met de film, door muzikant Niel Raskin gegeven. Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort neem je een eigen kussen en deken mee. Je kan genieten van de inhoud van je eigen picknickmandje of een drankje en/of hapje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij.

Het verhaal van de film speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man's reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen.

Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

Uiterlijk een dag van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit is te lezen via facebook.com/hetmoment.net, facebook/Park de Oude Kwekerij en de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via www.hetmoment.net).