• Drive In Bioscoop

    Mobiliscoop

De eerste drive in bioscoop van Alkmaar op een scherm van 128 m2!“De met vier Oscars bekroonde kaskraker Bohemian Rhapsody bekijken vanui

05-09-2019, 13:54 | Lezersnieuws | Vincent

Zaterdag 21 september om 20:00 uur is het zover: voor ruim 200 auto’s organiseert Rotary Alkmaar Young Ambition de eerste editie van de 'Prodicom drive-in bioscoop'. De film Bohemian Rhapsody zal worden vertoond op een enorm scherm van maar liefst 128 vierkante meter!  Via een speciale FM frequentie kun je de film horen. Een film met een uniek verhaal over de legendarische band Queen met al haar uitdagingen, teleurstellingen en vooral grote successen. Meeslepend, vertederend en met een rouw randje. Vanuit je auto mag je lekker hard meezingen op alle hits welke de revue zullen passeren. De film start vlak na zonsondergang (20.30 uur) op het evenemententerrein aan de Olympiaweg (achter het CBR) . 

Met dank aan de vele sponsoren wordt dit evenement op 21 september een feest en zal elke opgebrachte euro verdeeld worden over 5 lokale doelen: Egmondse Reddingsbrigade, Stichting Ambulancewens, Scouting St. Laurentius, Dierenbescherming Alkmaar en ’t Praethuys Alkmaar.

Tijdens het evenement wordt er geen eten of drinken verkocht. Dit kan men zelf meenemen in de auto of bijvoorbeeld vooraf afhalen bij de naastgelegen McDonald's. Er zullen toiletten worden geplaatst op het terrein.

Rotary Alkmaar Young Ambition is een nieuwe serviceclub van ambitieuze mensen in de leeftijd van 30 tot 45 jaar. Zij komen om de week bij elkaar en delen elkaars kennis, netwerk, bezoeken bedrijven en organiseren evenementen waarvan de opbrengst naar (lokale) goede doelen gaat. Interesse om lid te worden? Neem dan eens kijkje op https://www.rotaryalkmaar.nl/ .

Er is nog ruimte voor sponsoren. Via de website kunnen sponsoren zich nog aanmelden.  

De kosten bedragen €26,- per auto. Zet de popcorn dus vast klaar en bestel snel je kaarten via: https://www.drive-inbios.nl/