Feelgood Festival in Grand Café Koekenbier

ALKMAAR Bij Grand Café Koekenbier aan de Kennemerstraatweg 16 in Alkmaar wordt zaterdag 25 november de 18e editie van het FeelGood Festival gehouden. Van 15.00 tot 1.30 uur zullen talloze regionale bands gratis voor een goed doel optreden.

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er van 15.00 tot 18.00 uur knutselworkshops en een dans- en muziekworkshop met danser Queldell en djembé speler Ibu Sylla. De entreegelden en netto dagopbrengst komen geheel ten goede aan het goede doel.
Jaarlijks organiseert Stichting FeelGood in Alkmaar in samenwerking met hoofdsponsor Koekenbier een benefiet festival. Het FeelGood Festival is een kleinschalig festival. Ooit bedoeld om regionale bands de kans te geven voor publiek op te treden. Later ontstond het idee de entreegelden te besteden aan een goed doel zoals zorginstellingen, asielzoekerscentra, scholen voor speciaal onderwijs en logeerhuizen.
Dit jaar zijn de goede doelen Wijkcentrum Overdie en Musicians Without Borders. Voor beide geldt dat ze op eigen initiatief met de kracht van muziek mensen met verschillende culturele achtergronden nader tot elkaar brengen.
De entree tot het FeelGood Festival bedraagt 7 euro voor volwassenen en 3 euro voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Jonger dan 12 jaar? Dan is de entree gratis. De meest uiteenlopende bands hebben zich al voor het FeelGood Festival 2017 aangemeld., zie meer info hierover op www.feelgoodfestival.nl.