• Laptops van ICT vanaf Morgen voor JOL Oudieplas.

    ICT vanaf Morgen

Extra shoptegoed voor kinderen van minima in Alkmaar

ALKMAAR Voor kinderen uit Alkmaarse gezinnen met een minimum inkomen, krijgen de ouders extra shoptegoed op de AlkmaarPas.

Veel kinderen kijken uit naar december: Sinterklaas is weer in het land en Kerst staat voor de deur. Maar de feestdagen zijn duur, zeker als je niet zo veel te besteden hebt. Speciaal voor gezinnen in Alkmaar met een laag inkomen, een gratis AlkmaarPas en kinderen van 4 t/m 17 jaar wordt er voor de feestdagen een extra shoptegoed bijgeschreven. Het gaat hierbij om een bedrag van 30 euro shoptegoed voor Sinterklaas en 60 euro shoptegoed voor kerst. De tegoeden worden automatisch bijgeschreven op de AlkmaarPas. Het shoptegoed voor Sinterklaas wordt bijgeschreven op 18 november, het Kerst-shoptegoed komt 6 december op de pas te staan. De tegoeden zijn geldig tot 31 december 2017.

Het Sinterklaas- & Kerst-shoptegoed is te besteden bij: Boekhandel Stumpel, Langestraat 24, Decathlon (melden bij de klantenservice), Noorderkade 126, Dreamcatcher Vintage, Het Vijvertje 5, Boekhandel Van der Meulen, Langestraat 87, ICT vanaf Morgen, Professor Van der Waalsstraat 3B, Kringloop Goedwerk, Zijperstraat 30, Reshare Store, Achterstraat 36, Sport 2000, Langestraat 197 en Alle Primera's in Alkmaar. Bij Primera kunnen de mensen met het tegoedcadeaukaarten aanschaffen voor onder andere C&A, H&M, en vele andere winkels.

JOL Oudieplas in Alkmaar-Noord bezorgt de jeugd elk jaar twee weken plezier. Reden voor stichting ICT vanaf Morgen (een van de plekken waar minima de tegoeden kunnen besteden) om twee opgeknapte laptops te schenken aan de twee bestuursleden. De stichting geeft gebruikte apparatuur een tweede leven. bij ICT van Morgen werkt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Gebruikte ICT-spullen zijn welkom.