• YouTube HALStadCentraal

Extra Koude Oorlog rondleidingen

ALKMAAR Altijd al een Koude Oorlog-bunker vanbinnen willen zien? Als vervolg op de Koude Oorlog-avond in Alkmaar worden er rondleidingen door Koude Oorlog-bunkers in Alkmaar verzorgd. Er zijn nog plekken vrij. Er is ook een nieuwe rondleiding toegevoegd op zaterdag 3 november door de bunker onder DeTelefoonCentrale. Geïnteresseerden kunnen zich via www.facebook.com/koudeoorlogalkmaar opgeven voor de rondleidingen door Koude Oorlog-bunkers in Alkmaar

Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende rondleidingen: een combinatie rondleiding door de openbare schuilplaats onder het TAQA Theater De Vest en de bunker onder het Stadhuis van Alkmaar of een rondleiding door de voormalige KPN-bunker onder De Telefooncentraleaan de Koelmalaan 350. Er zijn verschillende tijden beschikbaar. Op facebook kan een tijd naar keuze geselecteerd worden. 

Ieder persoon dient zich apart aan te melden. De beschikbare plekken zijn beperkt dus reserveer zo snel mogelijk. Wanneer de rondleidingen vol zitten, krijgen aanmelders daar bericht van en en worden ze op de reservelijst geplaatst. Houd er rekening mee dat het rondleidingen door bunkers betreft, inclusief trappen en door donkere, afgesloten ruimtes.

Voor vragen stuur een e-mail sturen naar KoudeOorlogAlkmaar@gmail.com. Houd de Facebookgroep Koude Oorlog Alkmaar in de gaten voor updates.

Bron: YouTube HALStadCentraal/NH