• Bella en Boef willen samen blijven.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Bella en Boef

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gesteriliseerde poes Bella (18-12-2016) en de gecastreerde kater Boef (01-06-2016).

Bella en Boef zijn geboren op Curaçao. Daar waren zij vier pootjes op een buik. Nu wonen ze in Nederland en nog steeds onafscheidelijk. Daarom willen ze graag samen naar een nieuw huisje. Het duo woont voor de tweede keer bij Stichting Zwerfdier. Hun eerste baasje heeft afstand van hen gedaan omdat ze niet meer de zorg konden krijgen die ze nodig hadden.

Op Curaçao woonden Bella en Boef in een huis met veel katten en honden. In Nederland woonden ze als enige dieren in een huis. Dat was veel prettiger voor hen. In hun tweede huisje bleek het baasje allergisch te zijn voor katten. Dat was heel jammer want ze hadden het daar goed naar hun zin.

Boef is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Hij vindt mensen heel leuk. Hij zit graag op schoot en knuffelt nog liever. Ook is hij heel speels. Hij is dan ook een gezellige en makkelijke kat. Nieuwsgierig en ondernemend is hij ook. In zijn oude huis kwam hij graag in de tuin.

Bella is lief en bescheiden. Ze is nieuwsgierig naar mensen, maar kijkt eerst de kat uit de boom. Het duurt even voordat ze gewend is. Als ze met een verenstokje mag spelen, kan ze daar heel fanatiek van worden. Kinderen zijn beide katten niet gewend en vinden ze ook niet leuk. die vind ik ook niet leuk.

Heb jij een huis met een tuin, geen kinderen en geen andere dieren? En vind jij het leuk om een lieve kater en poes een warm huis te geven? Kom eens langs bij Stichting Zwerfdier om dit tweetal te ontmoeten. Neem contact op via tel. 072-561 24 82 of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.

Bron: Stichting Zwerfdier Alkmaar