Crowdfunding voor Nanny app

ALKMAAR Er wordt momenteel druk gewerkt aan het lanceren van een Nanny app in Alkmaar. Het idee is simpel: met een nieuwe online nanny-service in Alkmaar wordt het mogelijk om gescreende oppas aan huis te regelen. Kinderopvangtoeslag is ook hier mogelijk.

Het idee voor de nanny- en oppasservice is 10 jaar geleden ontstaan. De tweelingzussen, Jasmijn en Lyla, werden vaak gevraagd om op te passen. Toen er zoveel aanvragen binnen kwamen, zijn de zussen samen met vriendinnen een oppascentrale begonnen. De vraag van werkende ouders naar een fijne oppas bleek zo groot dat ze inmiddels in 14 steden in Nederland een vestiging hebben.

Nanny Madelief merkt dat ze nu al veel vragen krijgen van ouders in Alkmaar. Daarom staat op de planning om in april 2019 de deuren te openen onder leiding van City Manager Sanne Rijs.

Sanne: 'Ouders bekijken de alternatieven, een nanny aan huis kookt en er kunnen vriendjes komen spelen. Dat zijn voordelen die je bij de opvang niet hebt.'

De dames zijn een crowdfunding campagne gestart op CrowdAboutNow. In totaal hebben ze minimaal €100.000 nodig, om een nieuwe app te bouwen en de marketing in Alkmaar te starten. Inmiddels is al 42% procent behaald.

Geïnteresseerden kunnen mee investeren op crowdaboutnow.nl/oppasmadelief.