• Blue Lake

Blue Lake sluit Europa-tournee af in Heiloo

HEILOO Het Blue Lake Winds Orchestra komt woensdag 3 juli naar Heiloo. Het jeugdorkest maakt onderdeel uit van een internationaal uitwisselingsprogramma, het Blue Lake Fine Arts Camp uit Michigan (V.S.). Deze organisatie probeert via de universele taal van muziek en dans, vrede en begrip in de wereld te bevorderen. Op vrijdag 5 juli wordt het bezoek aan Nederland afgesloten met een groot concert in de Cultuurkoepel vanaf 20.00 uur.

Naast muziek maken, is het doel van dit uitwisselingsprogramma ook dat de muzikanten kennis maken met de lokale bewoners van Heiloo en daar verblijven bij gastgezinnen om op deze wijze kennis te maken met elkaars cultuur en manier van leven. Dankzij de grote gastvrijheid van het gastorkest Eensgezindheid beleven alle 45 leden van dit orkest enkele bijzondere dagen zoals een gezamenlijke repetitie met Eensgezindheid en aansluitend een Hollandse spelletjesavond op donderdag 4 juli, de Nationale Feestdag in Amerika.
Op de vrijdag 5 juli wordt vanaf 20.00 uur een spectaculair afscheidsconcert gegeven in de Cultuurkoepel. Tickets à € 5 p.p. zijn uitsluitend te verkrijgen op vrijdag 5 juli vanaf 19.00 uur aan de zaal. Tickets zijn ook online te koop via het ticketsysteem van de Cultuurkoepel op Cultuurkoepelheiloo.nl of te reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl.