• Kiddy is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor zachtaardige Kiddy

Zachtaardige poes zoekt nieuw thuis

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor poes Kiddy. Kiddy is drie jaar jong en heeft een zware periode achter de rug.

"De afgelopen periode was niet leuk voor mij. Mijn baasje is overleden. Daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. Over mijn verleden is niet veel bekend. In mijn huis was ik een hond gewend. De dierenarts denkt dat ik ben gesteriliseerd. Verder ben ik een gemakkelijk, lief en zachtaardig poesje. Als je mij aait vind ik dat zo leuk dat ik jou een beetje ga bijten, dat zijn liefdesbeetjes. Ik ben nieuwsgierig en ik ga graag op onderzoek uit. Maar hier bij de stichting houd ik ook van een veilig en beschermd plekje. Soms ben ik een beetje schrikkerig, wat angstig en ook snel van slag. Mijn zachte vacht is helemaal zwart. Oh ja, andere katten vind ik niet leuk. Bij jou in huis wonen vind ik heel gezellig, maar wel graag zonder andere kat. Vind je mij leuk? Mag ik als enige kat in jouw huis wonen? Ik ben een jong poesje en ik zoek een lange toekomst samen met jou. Kom je bij mij op bezoek? Leuk, graag, lieve kopjes van Kiddy."

Wie interesse heeft in Kiddy of een van haar soortgenoten die noodgedwongen bij Stichting Zwerfdier verblijven, kan contact opnemen met de stichting via 072 - 561 24 82 of een kijkje nemen op de website van de stichting: www.stichtingzwerfdier.nl. Het asiel en pension zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Op die dagen kunnen mensen ook aan de balie terecht met hun vragen. Zwerfdier Alkmaar is op zon- en feestdagen gesloten. Het pension en de opvang zijn niet vrij toegankelijk voor publiek. Geïnteresseerden kunnen daarom alleen na afspraak komen kijken.