• De zusjes zijn onafscheidelijk.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Sjors en Sjimmie

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gesteriliseerde poezen Sjors en Sjimmie (27-04-2008). De zusjes zoeken samen een nieuw huis.

De cyperse zusjes Sjors en Sjimmie zijn net een Siamese tweeling. Dat komt omdat ze onafscheidelijk zijn en heel veel op elkaar lijken. Ze woonden samen met hun baasje in een huis. Tot zij op een dag moest verhuizen naar een woning waar geen dieren mogen wonen. Toen is het duo naar Stichting Zwerfdier verhuisd. Nu zoeken ze samen een nieuw huisje waar ze opnieuw heel gelukkig hopen te worden.

Sjors is lief, maar terughoudend. Ze moet altijd wennen aan onverwachte situaties en onbekende mensen. In haar vorige huisje was ze éénkennig naar haar baasje. Toch laat ze zich aanhalen door de mensen die ze kent. Dat moet dan wel heel voorzichtig en geduldig gebeuren. Dan durft ze daar voorzichtig van te genieten. Ze is terughoudender dan haar zusje Sjimmie. Ook zij is lief, maar verlegen, maar laat zich wel goed aaien, ook door mensen die ze niet goed kent.

Beide dames vinden het heerlijk om naar buiten te gaan. Een tuin is dus belangrijk voor hen. Andere dieren en kinderen vinden ze niet leuk. Daarom is een rustig huisje bij iemand alleen of bij een stel heel geschikt.

Wie het leuk vindt om twee onafscheidelijke zusjes een fijn huisje te geven, een rustig huishouden, zonder kinderen en andere dieren heeft, met een fijne tuin? En heb jij de tijd en het geduld om de twee te laten wennen aan jou en de nieuwe situatie? Kom dan maar eens kijken. Houd er dan wel rekening mee dat ze dan verlegen zijn?

Interesse? Neem contact op via tel. 072-561 24 82 of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.

Bron: Stichting Zwerfdier Alkmaar