• Siem en Meesie blijven graag bij elkaar.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Siem en Meesie

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gecastreerde kater Siem (1-10-2008) en de gesterilisseerde poes Meesie (1-10-2008). Ze worden graag samen geplaatst. Ze kunnen goed met andere dieren.

Jarenlang liep broer en zus Siem en Meesie bij de boerderij. 'Ons baasje kan niet meer voor ons zorgen. Wij wonen nu bij Stichting Zwerfdier. We zijn gek op elkaar en liggen vaak samen in één mandje.

Meesie en Siem liepen altijd buiten op de boerderij. Aan contact met mensen zijn zij niet goed gewend. Je kunt ze wel aanraken en een klein beetje aaien, maar verder blijven ze schuw. 'Met honden hebben we geen probleem.'

'Kleine kinderen zijn we niet gewend. Het kattenluik is geen probleem voor ons. Verder zijn wij goed zindelijk.'

Meesie's vacht heeft een mooie cyperse schildpadtekening. Siem heeft grijze, cyperse tekening. Wie Meesie in huis wil nemen, moet ook ruimte hebben voor Siem. Ze vragen beiden om veel geduld.

Ook hebben ze veel tijd nodig om aan hun nieuwe stijl van leven te wennen. Namelijk een gewoon huisje met een tuin. In plaats van een boerderij met erf.

Interesse? Maak dan een afspraak om bij broer en zus op bezoek te komen. Hou er wel rekening mee dat beide katten op hun hoede zijn. Neem contact op met Stichting Zwerfdier via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl