• Siem ligt graag tegen zijn zus Meesie aan.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar
  • Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Siem en Meesie

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is op zoek naar een goed nieuw thuis voor kater Siem en poes Meesie. De twee katten zijn broer en zus.

Jarenlang liepen de twee bij de boerderij. Hun baasje kon helaas niet meer voor ze zorgen. Meesies verhaal: "Mijn broer en ik wonen nu bij Stichting Zwerfdier. Ik woon hier samen met mijn broer en we liggen vaak samen in 1 mandje. Ik liep altijd buiten op de boerderij. Aan contact met mensen ben ik niet goed gewend. Je kunt mij wel aanraken en een klein beetje aaien, maar verder blijf ik schuw. Met honden heb ik geen probleem. Kleine kinderen ben ik niet gewend. Het kattenluik is geen probleem voor mij. Verder ben ik goed zindelijk. Mijn vacht heeft een mooie cyperse schildpadtekening. Als je mij in huis wilt nemen, dan vraag ik je om veel geduld. Ik heb veel tijd nodig om aan mijn nieuwe stijl van leven te wennen. Namelijk een gewoon huisje met een tuin. In plaats van een boerderij met erf. Gun je mij die tijd? Dan vraag ik je om een afspraak te maken en bij mij en Siem op bezoek te komen. Mag ik je vragen om er rekening mee te houden dat ik wel op mijn hoede ben voor jou? Dank je wel."

Het verhaal van Siem is helemaal gelijk aan dat van Meesie, ook hij is schuw. Siem is uitgerust met een mooie grijze cyperse tekening. Ook in zijn geval wordt van de nieuwe baas veel geduld gevraagd. De twee worden het liefst samen geplaatst bij een nieuw baasje, waar ze de ruimte krijgen om te wennen.

INTERESSE Interesse in broer en zus Siem en Meesie? Neem dan contact op met Stichting Zwerfdier Alkmaar via 072 561 2482 of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl. Naast katten die een nieuw huisje zoeken, helpt Zwerfdier ook katten die niet gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Hiervoor is er een adoptieverblijf en adoptieplan. Lees meer hierover op de site.