• Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Noes en Zowie

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gesteriliseerde poes Noes (06-08-2009) en de gecastreerde kater Zowie (12-09-2007).

Lange tijd woonden Zowie en Noes in een leuk huis met tuin. Ze hadden een gelukkig leven bij hun baasje. Nu is alles anders. 'Ons baasje is helaas overleden en wij hebben afscheid moeten nemen van onze vertrouwde omgeving. Nu wonen wij bij Stichting Zwerfdier. In het begin moesten wij wennen aan deze plek, de andere geluiden en de onbekende mensen. Nu gaat het goed met ons. Wij lopen lekker los in de kamer en zitten weer prima in ons vel.'

In hun vorige huisje, liepen beide dieren graag in de tuin. Ook bij Stichting Zwerfdier zijn ze graag buiten. Dan lopen ze wat rond of liggen ontspannen in een hangmandje of zitten ze op een plankje. Het is dus belangrijk dat het nieuwe huisje een tuin heeft. Verder zijn Noes en Zowie geen kinderen gewend. Maar met oudere rustige kinderen, die katten gewend zijn, gaat het vast wel goed.

Noes is een slanke cyperse poes met witte sokjes en een witte hals. Zowie is een volslanke cyperse kater met een witte hals en bles. Hij is een makkelijke kat met een zachtaardig karakter. Dol op aandacht en geeft graag kopjes. Als zijn vacht wordt gekamd, kan hij daar erg van genieten. Ook speelt hij graag met een verenstokje. En dat geldt ook voor Noes.

Zowie en Noes zijn geen broer en zus, ze schelen twee jaar. Toch zijn ze erg dol op elkaar. Ze zijn graag bij elkaar in de buurt en voelen zich heel vertrouwd met elkaar. Daarom hopen zij op een gezellig huisje waar ze samen kunnen gaan wonen.

Interesse? Maak dan een afspraak. Neem contact op via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.