• Wie komt er voor Kiddie??

    Stichting Zwerfdier

Baasje gezocht voor Kiddie

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gecastreerde kater Kiddie, geboren op 5 juni 2016. Hij kan niet met andere dieren geplaatst worden.

'Heb je geen kinderen en zoek je een jonge kat die graag in de tuin komt? Dan nodig ik je uit om verder te lezen. In mijn vorige huis ging het niet goed samen met de andere kat. Die heeft mij nooit aanvaard als huisgenoot. Daarom heeft mijn baasje besloten om via Stichting Zwerfdier een nieuw huisje voor mij te zoeken. In mijn vorige huis was ik erg lief en een knuffelkat. Graag zat ik op schoot bij mijn baasjes. Hier bij de stichting ben ik meestal lief en nieuwsgierig naar de mensen. Maar voor de dierenarts ben ik een drama en beslist geen leuke kat. Deze keerzijde in mijn gedrag is belangrijk. Ik vraag je om hiermee rekening te houden.

Van harde onbekende geluiden houd ik niet, ik schrik ervan. Weet je wat ik wel leuk vind? Aandacht en aaitjes. Dan ga ik op mijn rug liggen rollebollen van plezier, met mijn pootjes omhoog. En ik ga lekker spinnen. Spelen met een speelstokje vind ik ook leuk. Maar als je te fanatiek wordt dan ga ik grommen. Al een tijdlang heb ik last van blaasgruis. Daarom krijg ik dieetbrokjes. Die vind ik heel lekker. Dit dieet moet ik levenslang krijgen om problemen met mijn blaas te vermijden.

Als ik in mijn mandje lig, dan denk ik na over mijn toekomst. Dan droom ik van een rustig huis met een tuin. Een huis zonder kinderen want die vind ik niet leuk. Ook grote kinderen niet. Rustige mensen die mij veel aandacht geven en weten om te gaan met mijn soms pittige gedrag, die vind ik wel leuk. Mijn vacht is zwart met een klein beetje wit erin. In het begin kan ik een beetje schuw overkomen. Maar ach, ik ben nog jong en ik pas mij wel aan hoor.'

Interesse? Maak dan een afspraak. Neem contact op met Stichting Zwerfdier via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.