• Pokkie wil heel graag een lief baasje.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor kater Pokkie

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gecastreerde kater Pokkie (25-04-2005). Hij kan niet met andere dieren geplaatst worden.

Wie houdt van een rustige, cyperse kater met markante oren, moet het verhaal van Pokkie even lezen. 'Lange tijd woonde ik tevreden bij mijn baasje. Toen hij ging verhuizen, kon ik helaas niet met hem mee. Omdat mijn baasje mij een goede toekomst gunt, heeft hij mij naar Zwerfdier gebracht. Vanuit hier mag ik op zoek gaan naar een ander fijn huisje dat wel geschikt is voor mij. Mijn karakter is rustig en lief. Knuffeltjes en aaitjes vind ik fijn. Op schoot zitten doe ik heel graag. Als ik jou nog niet ken, ben ik nog verlegen. Veel drukte om mij heen vind ik niet prettig, ik houd dan ook niet van kinderen. Een rustig huisje bij iemand alleen of een stel, vind ik fijn. In mijn vorige huisje was ik geen honden gewend. Wel een poes, daar ging ik goed mee om. Maar met katers kan ik totaal niet overweg. Dus samenwonen met een rustige sociale poes zou kunnen. Maar ik kan ook heel goed alleen wonen. Als ik maar genoeg aandacht krijg. In mijn vorige huisje kwam ik vaak buiten. Dus een tuin is belangrijk voor mij.

Bij controle bij de dierenarts zagen ze dat mijn schildklierwaardes verhoogd waren. Inmiddels ben ik aan mijn schildklier geopereerd en voel ik mij weer goed. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.'

Interesse? Maak dan een afspraak. Neem contact op via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl. En kijk voor een filmpje over Pokkie op alkmaarsweekblad.nl.

Bron: Stichting Zwerfdier Alkmaar