• Floortje zoekt een gezellig nieuw huisje.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Floortje

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar zoekt een nieuw huisje voor poes Floortje.

Het verhaal van Floortje: "Houd je van een leuke rood met witte poes met een grappige dikke staart? Dan nodig ik je uit om mijn verhaal te lezen. Jarenlang heb ik bij mijn baasje in huis gewoond. Maar nu kan ik niet meer zo goed tegen de drukte in huis. Door grote drukte ontwikkelde ik stress en toen begon ik in huis buiten de bak te plassen. Mijn baasje heeft het moeilijke besluit genomen dat ik in een rustig huis ga wonen."

Daarom woont Floortje nu tijdelijk bij Stichting Zwerfdier. "Hier vind ik de andere katten in mijn kamer niet leuk. Daarom vind ik het verstandig dat ik in een huis zonder andere katten ga wonen. Kinderen ben ik gewend maar ik vind ze te druk en niet leuk. Aaitjes en knuffels vind ik leuk, ik kom ze graag bij je halen, ik ben een lieve poes. Maar als het wat te lang duurt dan kan ik met mijn pootje gaan maaien. Speelstokjes vind ik niet leuk.

Op advies van de dierenarts heeft Floortje een dieet van blaasbrokken. "Lekker hoor, ze zijn een beetje vet, en daarvan ben ik wat te dik geworden. Dit is wel een punt van aandacht voor mijn nieuwe baasje. De laatste tijd zit ik na te denken over mijn nieuwe huisje. Oh, een tuin erbij vind ik zo leuk. Bij één of meer lieve mensen die mij aandacht geven. En lekker samen gelukkig worden. Weet je wat ik heel leuk vind? Slapen! Ik weet nog wel meer dingen, die vertel ik later wel. Het belangrijkste staat hier al."

Interesse in Floortje of een van haar soortgenoten die bij Stichting Zwerfdier verblijven? Neem dan contact op via 072 561 2482 of neem een kijkje op www.stichtingzwerfdier.nl. Op de site staat ook meer informatie over alle activiteiten van de stichting.