• Het driespan zoekt gezamenlijk een huis.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor drietal

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor broers Patje ( 01-05-2018)en Poetje (01-05-2018) én hun vriend Solar (01-10-2018). Ze zoeken dan ook samen een nieuw huisje.

Poetje en Patje woonden samen met andere katten in een huis, maar waren zoveel buiten dat ze verwilderd raakten en bij Stichting Zwerfdier terechtkwamen. Hier zijn ze happy. Solar is gevonden in een container met verwarmingsmaterialen met eindbestemming Alkmaar. Deze kwam oorspronkelijk uit Turkije, maar in Rotterdam is deze waarschijnlijk opengezet om te luchten. Waar de kater vandaan komt, is dan ook een raadsel. Hij woont nu bij Stichting Zwerfdier en is erg gelukkig samen met Poetje en Patje. De katten hebben een hechte vriendschap en slapen regelmatig bij elkaar in het mandje.

Patje begint steeds meer te wennen, is nog wat terughoudend, maar laat zich voorzichtig aaien. Spelen doet hij graag met zijn broer en vriend. Het zal voor Patje even duren voor hij helemaal gewend is in zijn nieuw huis. Ook Poetje kan wat terughoudend zijn, maar houdt van aandacht. tegenover andere katten kan hij wat jaloers reageren. Maar met Patje en Solar is hij dikke maten. Solar kan in eerste instantie wat blazen, maar bij rustige benadering laat hij zich heerlijk knuffelen. Hij is dan ook dol op mensen en speelt graag met ze. Hij wordt ook graag geknuffeld en kan best jaloers reageren als er een andere kat op de proppen komt. Daarbij kan hij soms in je hand of arm bijten. Dat doet hij zachtjes, maar wees hierop alert. Het driespan zoekt een huis met een tuin waar ze lekker in kunnen spelen en wandelen. Dit moet wel een goed afgesloten tuin zijn.

Interesse? Neem contact op via tel. 072-561 24 82 of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.