• Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Carel

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gecastreerde kater Carel (03-09-2018). Hij kan niet met andere dieren geplaatst worden.

Carel is een vrolijke, jonge kater. Zijn baasje heeft afstand van hem gedaan. Hij woonde op een bovenwoning met een oudere kat samen. Daar was Carel helemaal niet gelukkig. Zijn gedrag naar de andere kat was nogal dominant. Zijn baasje vond hij wel lief, Carel liet zich graag door haar knuffelen. Maar toch beet hij zijn baasje regelmatig. Waarschijnlijk uit frustratie. Op de bovenwoning kon Karel zijn ei gewoon niet kwijt.

Nu woont Carel bij Stichting Zwerfdier en is hij helemaal ontspannen. Bijten doet hij niet meer. Ook gedraagt hij zich niet dominant naar de andere katten. Soms speelt Carel zelfs met ze. Zijn verzorgers zijn dol op hem en hij op hen. Ze spelen veel met hem en dat vindt Carel heerlijk. Spelen is dan ook belangrijk voor hem omdat hij nog een jonge kater is. Ook wordt er veel met hem geknuffeld. Het fijnst vindt hij het als hij bij de mensen op schoot kan zitten. Het ideale huisje voor Carel heeft geen andere dieren en geen kinderen. Een tuin is belangrijk want daarin kan hij zijn energie kwijt. Ook is het van belang dat Carel veel aandacht krijg en dat er veel met hem gespeeld wordt.

Wie dat allemaal kan bieden, kan ervoor zorgen dat Carel weer een blije kater wordt. Interesse? Neem contact op via tel. 072-561 24 82 of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.