• Stichting Zwerfdier

Baasje gezocht voor Bailey

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gecastreerde kater Bailey (06-07-2013). Hij kan niet met andere katten geplaatst worden.

'Mijn naam is Bailey en zoals je op mijn foto kunt zien, ben ik een hele grote kater. Wat ook groot is, is mijn knuffelgehalte. Ik ben dol op de aandacht van mensen. In het kort zal ik je mijn geschiedenis vertellen.

Ik woonde samen met een herdershond in een fijn huisje. Maar toen mijn maatje overleed, ben ik in huis gaan plassen. Dat kon natuurlijk niet, dus daarom is er afstand van mij gedaan en ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier ben ik weer goed zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

En nu ben ik dus op zoek naar een nieuw huisje. Ik houd niet van soortgenoten, maar met honden kan ik goed opschieten. En met mensen ook. Ik zou ook goed samen kunnen wonen met oudere kinderen die katten gewend zijn.

Dus vind jij het leuk om een hele grote knuffelkater in huis te hebben en heb je tijd om mij veel aandacht te geven? En, heb jij een fijne tuin waar ik heerlijk kan rondstruinen? Dan hoop ik dat wij binnenkort een afspraak met elkaar hebben. Ik verheug mij alvast!'

Interesse? Maak dan een afspraak. Neem contact op via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl. En kijk voor een filmpje van Bailey op alkmaarsweekblad.nl.