• Bijzonder: Aagje is een rode poes.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Baasje gezocht voor Aagje

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor de gesteriliseerde poes Aagje. Ze is geboren op 1 oktober 2007. Ze kan niet geplaatst worden met andere dieren.

Aagje is een rode poes en dat is best bijzonder want meestal zijn katten met rode jasjes katers. 'Maar ik ben toch echt een meisje. Ik heb altijd in een fijn huisje gewoond. Maar omdat mijn baasjes veel op reis gingen en ik dan vaak voor langere tijd in het pension moest logeren, is er afstand van mij gedaan.

Ik ben altijd heel aardig tegen mensen en ik bedel graag om je aandacht. Ik ben ook dol op kinderen en op schoot zitten, vind ik heerlijk. Ik kan niet goed overweg met andere katten. Weet je wat ik heel leuk vind: spelen met water dat uit de kraan komt. Ook was ik heel graag je haren. Dan ga ik met mijn pootjes door je haren. Leuk hè?

Nu zoek ik een nieuw huisje waar geen andere dieren wonen, maar wel kinderen. Want ik wil graag veel aandacht. Ook wil ik heel graag een tuin want ik geniet erg van het buitenleven. Maar ik geniet ook van de gezelligheid in huis. Ik hoop dat je snel eens naar mij komt kijken, dan krijg je een dikke knuffel van mij en misschien wel een wasbeurt. Dáág, groetjes van Aagje.'

Interesse? Maak dan een afspraak. Neem contact op via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl. En kijk voor een filmpje van Aagje op alkmaarsweekblad.nl.