• Pixabay

Tarotcursus voor beginners en gevorderden

ALKMAAR Paragnost Frank van Hemert start op dinsdag 8 oktober in Centrum 'Wakker bewust zijn' aan de Westerweg 14 vanaf 20.00 uur met een volledige cursus Tarot voor iedereen die meer inzicht in het leven wil krijgen.

Van Tarotkaarten gaat een bijna mystieke aantrekkingskracht uit. Tarot is veel meer dan toekomst voorspellen of waarzeggerij. Kennis van Tarot is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die aan de persoonlijke ontwikkeling werkt. Er ligt ongelooflijk veel eeuwenoude kennis in de kaarten opgeslagen.

Alle symbolen van alle Tarotkaarten zullen uitgebreid behandeld worden. Alle symbolen van alle Tarotkaarten worden uitgebreid behandeld. Cursisten ontvangen een Tarotspel en een uitgebreid naslagwerk dat tijdens de lessen behandeld wordt. De aankleding van de werkruimte komt aan bod, evenals de omlijsting en de inhoud van Tarotconsultatie. Tijdens de cursus word je in een rustige, veilige en warme omgeving bekend met het Tarotspel door voorbeelden uit je eigen verleden te herkennen in de kaarten. Daardoor kun je jouw eigen geschiedenis en toekomst als kapstok en naslagwerk gebruiken.

Cursusleider is paragnost Frank van Hemert, o.a. bekend van zijn boek "Veritas Compacta". Aanmelden kan telefonisch via 06-30835367 of via e-mail: tarot@FrankvanHemert.info. De kosten zijn €30 per lesavond. Er zijn 16 lessen verdeeld over 5 maanden.