Zakelijk lezersnieuws

Herstel is wél mogelijk!

Onbewuste chronische stress houdt vermoeidheid en tal van andere klachten in stand. In het trainingstraject van het Alexander Concept ontdek je hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je gezondheid en hoe je zelfs helemaal kunt herstellen.

Tinnitus ademtherapie, Trainingsmogelijkheid in DE ROOS Amsterdam

Op 27 maart is het mogelijk om in DE ROOS, PC Hooftstraat 183 in Amsterdam een privétraining met de Tinnitus Adem Therapie (TAT) te komen doen. De TAT is een wetenschapplijk onsderzocht systeem om zelf door middel van gerichte oefeningen de eigen tinnitus te verminderen.

Expert Workshop 'Kampioen in Google'

Op 5 april organiseert KennemerWeb de Expert Workshop 'Kampioen in Google'. Voor (startende) ZZP'ers of ondernemers uit Alkmaar en omgeving, die alles willen leren over SEO in 2019.

Gratis Workhop 'Werken aan je LinkedIn'

Op 25 april organiseert KennemerWeb weer een gratis workshop, dit keer met als onderwerp 'Werken aan je LinkedIn-profiel'. Als je (startend) ZZP'er of ondernemer in de regio Alkmaar bent kun je deelnemen, ook als je nog geen LinkedIn-profiel hebt!

Margreet Roels uit Oudesluis schrijft met collega boek voor ZZP'ers

Als geldadviseurs voor ZZP'ers zien Margreet Roels en haar collega, Daphne Lie, dat veel ZZP'ers worstelen met hun financiën. De boekhouding voelt als "gedoe" en de wisselende inkomsten geven geen financieel overzicht. Zolang er genoeg geld verdiend wordt is er niets aan de hand.

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Relined zorgt voor meer connectiviteit in Agriport

In de kop van Noord-Holland ligt Agriport. Van oorsprong een glastuinbouwgebied, maar inmiddels vestigen zich hier steeds meer grote datacentra en hightechbedrijven.

Gratis workshop Werken aan je Website

Je website updaten, aanpassen en verbeteren is voor veel ondernemers hét goede voornemen aan het begin van het nieuwe jaar. Nu de eerste maand van 2019 er opzit is daar in de praktijk vaak weinig van terechtgekomen.

Opstellen van het Verlangen

Het Opstellen van het Verlangen

In deze opstellingsmethode(ontwikkeld vanuit familieopstellingen) staat je verlangen centraal. Je werkt met jouw verlangen, vragen die je na aan het hart liggen.Deze verlangens kunnen gaan over van alles, werk, relatie, gezondheid, een project.

Vonken van Verlangen

Vonken van Verlangen, meditatieve vieringen op de zondagochtend

Pagina's