Zakelijk lezersnieuws

Workshop Kunststof

Kom 17 en 22 augustus een workshop kunststof bij mij doen! Je maakt kennis met silicone rubber mallen maken, epoxy/resin, acrylic one, latex en bioplastic.

Workshop: 'Geluk is een keuze...?!'

In ons dagelijks leven komt er veel op ons af. Voortdurend zijn er prikkels, willen we meedoen met alles en moeten we keuzes maken. Tenminste dat denken we.

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

oog screening nodig ? 

Afgelopen vrijdag kreeg ik een email van een bezorgde moeder. Zij herkent signalen bij haar dochter die ook staan op de site van FON ( functionele oogopmetrie nederland) die vermoedens van FD ( het niet goed samenwerken van de ogen) oplevert.

Peter Simões directeur Expertisecentrum INVESTA

Per 1 juli staat Peter Simões aan het roer van INVESTA, het expertisecentrum voor groen gas en biomassavergassing.

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Workshop voor ondernemers "Grip op geld door Profit First" 

Wil jij je meer bewust worden van de geldstromen binnen je bedrijf? Maak jij meer omzet maar er blijft niet méér over? Heb je het idee dat de kosten alleen maar stijgen of ben je het overzicht kwijt?

Dan is dit dé workshop voor jou!

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Uitbreiding vestigingsdirectie Van Wijnen Heerhugowaard

Het directieteam van Van Wijnen Heerhugowaard is aangevuld met Sabine Schoorl. Zij vervult vanaf heden de rol van directeur Klant en Markt. Vestigingsdirecteur Sven Green, adjunct-directeur Productie Wesly Verhaert en Sabine Schoorl werken complementair aan elkaar.

Rommelmarkt in Wijkcentrum Overdie

Zoek je naar (zelfgemaakte) armbanden, andere leuke spullen of een cadeau? Op 24 maart kun je al deze spullen kopen op de rommelmarkt. Onder het genot van veel gezelligheid kun je rustig de spullen bekijken. Ook kun je genieten van een aantrekkelijk geprijsd lunchmenu.

Pagina's