Zakelijk lezersnieuws

Achtweekse mindfulnesstraining

Wil jij in 2019 met meer aandacht leven? Wil jij meer rust ervaren en anders leren omgaan met stress? Dan is een mindfulnesstraining iets voor jou.

BK Professionals wordt Prefound en vestigt zich in Alkmaar

Technisch detacheringsbureau BK Professionals vestigt zich met 12 medewerkers in Alkmaar en gaat verder onder de naam Prefound. Mede vanwege de groei van het aantal opdrachtgevers in Noord-Holland vindt Prefound een zelfstandige vestiging van belang.

Vlooienmarkt

Zondag 20 januari a.s. wordt er een vlooienmarkt gehouden in sporthal Oosterhout in Alkmaar. Er staan die dag leuke kraampjes in de grote sporthal met een keur aan gebruikte goederen. Niet alleen kleding en speelgoed, maar ook antiek en curiosa zijn hier te vinden.

Zij Onderneemt Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Op woensdagochtend 16 januari organiseert netwerkorganisatie Zij Onderneemt een nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden en andere ondernemende vrouwen in Het Zakenstation in Heerhugowaard. Een inspirerende bijeenkomst waar het draait om trends, kansen en mogelijkheden voor 2019.

Introductieworkshop Mindfulness

Is je hoofd vol? Pieker je veel en wil je in 2019 bewuster leven en meer genieten? Dan is een mindfulnesstraining misschien iets voor jou.??Heb je al veel over mindfulness gelezen, maar weet je nog niet zeker of dat iets voor je is?

goede voornemens

Beste lezer, het afgelopen jaar heb ik vele kwartjes zien vallen en het zelfvertrouwen van het krachtige kind zien groeien. Prachtige momenten waar ik graag op terugblik. Ik verwacht dat het nieuwe jaar 2019 dit mij ook weer zal brengen.

Ondernemersnetwerken stellen zich voor!

Netwerken is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Daarom organiseert Ondernemen Werkt! in samenwerking een viertal ondernemersnetwerken deze avond.

Hypotheek via crowdfunding nu mogelijk in Alkmaar

Voor starters op de woningmarkt in Alkmaar is er een spannend nieuw alternatief: de crowdfunding hypotheek. Een nieuw soort woningfinanciering waarmee iedereen kan investeren in andermans hypotheek.

Nieuw in Alkmaar, traumaverwerking dmv opstellen van het verlangen, zowel individueel als in een groep

Het Opstellen van het verlangen of traumaopstellingen is gebaseerd op het werk van Dr Frans Ruppert, een Duitse professor/psychotherapeut.

Deze nieuwe methode heeft zich ontwikkeld vanuit familieopstellingen.

Vonken van Verlangen

Vonken van Verlangen, meditatieve vieringen op de zondagochtend

Pagina's