Sport lezersnieuws

Open zomervoetbalavond

Heb jij zin om te voetballen? Maar dan zonder verplichtingen, voor de lol een balletje trappen met vrienden of met mensen die je nog niet kent? Dat kan! Ga naar https://www.inviplay.nl/event/280/zomervoetbalavond

Succes voor Yuna Uljee bij NK turnen

De Alkmaarse turnster Yuna Uljee ( 10 jaar)  lid van gv. Turnz Amsterdam heeft afgelopen weekend een mooi prestatie geleverd door 3e worden in de meerkamp bij het Nederlands Kampioenschap turnen dames dat in Tilburg werd gehouden. Yuna turnt bij de pupillen 1.

Judoteam Alkmaar maakt zich op voor ICG in Rusland

Na de zeer succesvolle edities van Kaunas en Jeruzalem zal er namens Alkmaar opnieuw een judoteam deelnemen aan de International Children’s Games van 10 t/m 13 juli in Rusland. Vanwege een beperkte afvaardiging aan sporters zullen dit jaar enkel jongens in actie komen tijdens het judotoernooi.

Proefles Yoga 50+

De maatschappij wordt alsmaar sneller. Rust, ontspanning en verstilling zijn essentieel om voldoende balans te houden. Yoga is daar uitermate geschikt voor. Het is een combinatie van lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen, bewustwording en ontspanning zonder prestatiedruk.

TCAV rijdt de Kustroute

Juni is de maand van de Markerwaardtocht. Aangezien zowel de Afsluitdijk als de Markerwaarddijk voor fietsers gesloten zijn, hebben we een alternatief bedacht. Op zaterdag 15 juni rijden we de Noord-Holland kust route van 180 km.

International Children's Games in Rusland

Ook dit jaar vaardigt de gemeente Alkmaar weer een team sporters af naar de International Children's Games (ICG), die dit jaar in Ufa (Rusland) georganiseerd worden.

Zwarte band judo voor Stijn en Nienke Willemsen van BeentjesJudoSport

Beverwijk, In sporthal Beverwijk zijn zaterdag 25 mei, broer en zus, Nienke (20) en Stijn Willemsen(19) geslaagd voor het zwarte band examen, 1e dan.

Bettina Vriesekoop tafeltennis event

Info@pingpongalkmaar.nl

TCAV viert 40 jarig jubileum

Bij Toerclub Alcmaria Victrix kun je al 40 jaar terecht voor sportief, maar vooral ook gezellig fietsen Minimaal één keer per maand is er een vooraf uitgezette tocht, zo tussen de 100 en 160 km.

Kung fu school Zhong Hua Wushu in de prijzen

Op zaterdag 11 mei nam de Heilooër kung fu school Zhong Hua Wushu deel aan de Wushu Games in Hoorn. Zhong Hua Wushu, gesponsord door  Dorssports, werd dit keer vertegenwoordigd door vier atleten. In de verschillende disciplines getraind door shifu Wenhua Zheng zetten zij hun beste beentje voor.

Pagina's