Lezersnieuws

HUE 01 Spirituele Yoga in actie

HUE 01 basiscursus: 16/17 maart 2019; 22/23 juni 2019 ;

kerstspel in de lukaskerk

 

Kerstspel in de Lukaskerk

 

Winterbloeiers zoeken in de Egmonderhout

Op zondag 23 december organiseert Centrum Natuur Instituut een eindejaarsplantenjacht in ecologisch park Egmonderhout en Blindentuin Heukelshof. Een mooie gelegenheid om met de hele familie onder leiding van een natuurgids misschien wel het bezemkruiskruid met zijn mooie gele bloemen te zien.

Kerstinloop Seniorenkoor De Mare

Stille Nacht 200 jaar

Hypotheek via crowdfunding nu mogelijk in Alkmaar

Voor starters op de woningmarkt in Alkmaar is er een spannend nieuw alternatief: de crowdfunding hypotheek. Een nieuw soort woningfinanciering waarmee iedereen kan investeren in andermans hypotheek.

Romana Carfora (Akersloot) genomineerd voor Mountainbike Talent 2018, ook uw stem telt!

Het de jury van het Mountainbike Platform Nederland, met daarin gewezen kenners als olympisch Kampioen Bart Brentjens, en de gewezen bondscoaches J. Weevers en L.v. Zeeland heben onlangs de genomineerden voor hun jaarlijkse mountainbike titels bekend gemaakt.

Nieuw in Alkmaar, traumaverwerking dmv opstellen van het verlangen, zowel individueel als in een groep

Het Opstellen van het verlangen of traumaopstellingen is gebaseerd op het werk van Dr Frans Ruppert, een Duitse professor/psychotherapeut.

Deze nieuwe methode heeft zich ontwikkeld vanuit familieopstellingen.

Vonken van Verlangen

Vonken van Verlangen, meditatieve vieringen op de zondagochtend

Vuurwerk Federatie opent meldpunt ikervaargeenoverlast.nl

Vanwege de aanhoudende negativiteit rond legaal consumentenvuurwerk, zijn de grote vuurwerkfora en Facebookpagina’s in Nederland een samenwerking aangegaan om namens de vuurwerkliefhebber een tegengeluid te laten horen.

BMX De Boscrossers uit Heiloo en omstreken sluiten een goed race seizoen af.

Vorige weekend, 17 november 2018, na een goed seizoen voor diverse leden van deBMX De Boscrossers, werd dit race-seizoen afgesloten met de laatste wedstrijd van het clubkampioenschap.

Pagina's