Deel je nieuws

Volleyballers van Alvoco gaan het veld in!

Op maandag 26 augustus a.s. beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer bij de volleybalclub van Alkmaar: Alvoco. Alvoco, de volleybalclub van Alkmaar, timmert nu al weer jaren aan de weg met pakkende resultaten en een uitstekend jeugdbeleid.

Filmcafé in De Groene Zwaan

Tijdens het eerste Filmcafé van het nieuwe seizoen wordt de film 'Green Book' vertoond.

SIZZLING FRIDAY LATIN PARTY

VRIJDAG 20 september Sizzling Friday Party

Partycenter de Hertenkamp, Zandersweg 1, Alkmaar

Met DJ Nilson die voor de muziek zorgt. Gratis entree

SALSA CITY PARTY

Zaterdag 7 september Danscentrum de Bruijn-Bonel, De Jagerstraat 2, Alkmaar Kick Off Part voor het nieuwe dansseizoen, met DJ Cesario ! Party 21.30 / 01.00 uur Workshop Salsa om 21.00 uur olv. Sizzling docenten Marianne en Harrie Entree € 4.00 incl. consumptie.

SIZZLING SALSA CAFE ALKMAAR

Sizzling Salsa Café Alkmaar Elke woensdagavond Podium Victorie, Pettemerstraat 5, Alkmaar Het Sizzling Salsa café is elke week en start om 21.15 uur. De Dj´s die draaien zijn afwisselend: Dj Marciano, Dj Cesario en guest Dj Nilson.

Spoorbuurtstraatrommelmarkt

Op zondag 8 september vindt weer de straatrommelmarkt plaats in de Spoorbuurt. Van 09.00 tot 15.30 is er van alles te koop in de Spoorstraat, de Snaarmanslaan en de Tuinstraat.

Audities bij Oberon

Zing je graag? En zou je het leuk vinden om mee te spelen in een bekende musical? En dan ook nog in de Nederlandse Première van die musical? Oberon is op zoek naar jonge mensen tussen 14-21 jaar voor de nieuwe musicalproductie American Idiot.

Musicalklas 6-9 jaar bij Oberon

Vanaf september kunnen kinderen van 6-9 jaar een musicalworkshop volgen bij Oberon. Tien weken lang krijg je lessen in zang, dans en spel, afgesloten met een optreden voor familie en vriendjes. Een professionele docent verzorgt de lessen en ontwikkelt samen met de kinderen een minimusical.

Stadsverlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Centrum Wakker opent haar deuren in het nieuwe jaar voor dit bijzondere initiatief en nodigt je uit om samen te komen mediteren. Onze gezamenlijke intentie is ‘wereldvrede’.

Klassiek voor iedereen

Zaterdag 24 augustus staat TAQA Theater De Vest bol van de klassieke muziek. Holland Music Sessions, dé zomeracademie voor internationaal muzikaal toptalent in Bergen, viert haar 30-jarig bestaan.

Pagina's