Lezersnieuws

Workshop Kunststof

Kom 17 en 22 augustus een workshop kunststof bij mij doen! Je maakt kennis met silicone rubber mallen maken, epoxy/resin, acrylic one, latex en bioplastic.

Een gevoelige film voor het KWF

Alkmaar Sport - en in het bijzonder voetbalclub AZ - is een rode draad in het leven van Ren? Landman. Die passie deelt hij met zijn zoons Steve en Mike. Stuk voor stuk nuchtere Alkmaarders, die het begin 2016 zwaar te verduren kregen toen de doktoren bij Ren? prostaatkanker constateerden.

"kilty pleasures'

Wullie Mcmorland, bekend als eigenaar van de Hielander Schots restaurant en organisator van het Hielander Whiskey festival, mocht afgelopen woensdag het spits afbijten als model voor het fotoproject "Kilty Pleasures".

Wandelen voor KiKa

Op zondag 26 augustus organiseert Vereniging Oudorp Steunt KiKa de jaarlijks terugkerende wandeltocht

"Leuke ervaring met je volwassen kinderen mee te mogen doen aan een (social media) commercial voor een goed doel"

In mei ben ik benaderd door het KWF of ik mee wilde doen aan een social media commercial "Ik doneer voor". Ik heb zelf (uitgezaaide) prostaatkanker sinds januari 2016. Ik hoefde daar niet lang over na te denken.

Tijd voor Techniek in de Kaasfabriek

De afgelopen 2 maanden hebben 12 doelgroepjongeren de basiscursus Techniek in de Kaasfabirek gevolgd.

Dit project is gestart in samenwerking met Fourzorg en MEOwerkt waar deze jongeren door worden begeleid, onder de bezielende leiding van André van Rijswijck.

Workshop: 'Geluk is een keuze...?!'

In ons dagelijks leven komt er veel op ons af. Voortdurend zijn er prikkels, willen we meedoen met alles en moeten we keuzes maken. Tenminste dat denken we.

Nieuwe eigenaren voor eetcafé De Kolonist in Heerhugowaard

Eetcafé De Kolonist aan de Middenweg 200b in Heerhugowaard is overgenomen door het ondernemersechtpaar Axel en Maroesja van de Ven. Zij hebben beiden een ruime ervaring in de horeca, het was dan een droom om een eigen horecaonderneming te hebben in hun woonplaats.

Niet-reserveerbare huurfietsen op het station Alkmaar

Elk jaar is er wel een dag dat ik op het station Alkmaar een fiets huur, om lekker op pad te gaan richting Schoorl en Bergen aan Zee. Omdat ik in Nijkerk woon, is het dan simpelweg noodzakelijk dat ik een fiets reserveer.

Top zeilweer voor zeilchallenge jeugd Uitgeestermeer

Op zaterdag 23 juni, een dag voordat de befaamde Volvo Ocean Race in Den Haag finishte, is de Zeilchallenge gehouden op het Uitgeestermeer. Vier zeilverenigingen rondom het Uitgeestermeer organiseren gezamenlijk de zeilchallenge voor jeugd (wedstrijd) zeilers.

Pagina's