Lezersnieuws

Tijd voor Techniek in de Kaasfabriek

De afgelopen 2 maanden hebben 12 doelgroepjongeren de basiscursus Techniek in de Kaasfabirek gevolgd.

Dit project is gestart in samenwerking met Fourzorg en MEOwerkt waar deze jongeren door worden begeleid, onder de bezielende leiding van André van Rijswijck.

Workshop: 'Geluk is een keuze...?!'

In ons dagelijks leven komt er veel op ons af. Voortdurend zijn er prikkels, willen we meedoen met alles en moeten we keuzes maken. Tenminste dat denken we.

Nieuwe eigenaren voor eetcafé De Kolonist in Heerhugowaard

Eetcafé De Kolonist aan de Middenweg 200b in Heerhugowaard is overgenomen door het ondernemersechtpaar Axel en Maroesja van de Ven. Zij hebben beiden een ruime ervaring in de horeca, het was dan een droom om een eigen horecaonderneming te hebben in hun woonplaats.

Niet-reserveerbare huurfietsen op het station Alkmaar

Elk jaar is er wel een dag dat ik op het station Alkmaar een fiets huur, om lekker op pad te gaan richting Schoorl en Bergen aan Zee. Omdat ik in Nijkerk woon, is het dan simpelweg noodzakelijk dat ik een fiets reserveer.

Top zeilweer voor zeilchallenge jeugd Uitgeestermeer

Op zaterdag 23 juni, een dag voordat de befaamde Volvo Ocean Race in Den Haag finishte, is de Zeilchallenge gehouden op het Uitgeestermeer. Vier zeilverenigingen rondom het Uitgeestermeer organiseren gezamenlijk de zeilchallenge voor jeugd (wedstrijd) zeilers.

Nieuw speeltoestel 

Nieuw speeltoestel    bij ATV De Volharding

 

Bij de amateurtuindersvereniging De Volharding, Tuinderspad 157 in Alkmaar is afgelopen week door de firma Nijha uit Lochem een nieuw speeltoestel geplaatst.

behoefte aan een gesprek?

#jouwkindinzijnkracht.nl

Ik bekijk zojuist mijn agenda en besef me dat we nog maar vier weken school hebben in onze regio.

De tijd van rapporten en overgaan naar de volgende klas breekt aan, super fijn!

Klankhealing (lig)Concert

Klankhealing (lig) Concert

Misschien een voorproefje van jouw vakantie wens? Heerlijk ontspannen en niets moeten. Reis mee op de golven van dit ontspannen ?klankenbad?.

Internationale Modderdag bij Blindentuin Heukelshof

Alkmaar - Vrijdag 29 juni is het Internationale Modderdag. Deze dag is speciaal in het leven geroepen om natuurbeleving bij kinderen te bevorderen. Moddermonsters van groep 5 van basisschool De Driemaster uit het Hoefplan komen die dag op bezoek bij Blindentuin Heukelshof.

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

Pagina's