Deel je nieuws

FeelGood Festival Alkmaar zet zich in voor muziek in Villa Westervenne en Platanenhof

Op zondag 23 juni a.s. treden diverse regionale bands en singer/songwriters op voor een goed gevoel tijdens het jaarlijkse FeelGood Festival in Podium Victorie in Alkmaar. De artiesten en vrijwilligers doen belangeloos mee om van de opbrengst muziekinstrumenten te kopen voor goede doelen.

Open zomervoetbalavond

Heb jij zin om te voetballen? Maar dan zonder verplichtingen, voor de lol een balletje trappen met vrienden of met mensen die je nog niet kent? Dat kan! Ga naar https://www.inviplay.nl/event/280/zomervoetbalavond

Succes voor Yuna Uljee bij NK turnen

De Alkmaarse turnster Yuna Uljee ( 10 jaar)  lid van gv. Turnz Amsterdam heeft afgelopen weekend een mooi prestatie geleverd door 3e worden in de meerkamp bij het Nederlands Kampioenschap turnen dames dat in Tilburg werd gehouden. Yuna turnt bij de pupillen 1.

Reünie 100 jaar BSG

De Berger Scholengemeenschap bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een grootse reünie op 14 september a.s. van 13.00 tot 18.00 uur in het gebouw van de BSG aan de Rondelaan 34 in Bergen.

Judoteam Alkmaar maakt zich op voor ICG in Rusland

Na de zeer succesvolle edities van Kaunas en Jeruzalem zal er namens Alkmaar opnieuw een judoteam deelnemen aan de International Children’s Games van 10 t/m 13 juli in Rusland. Vanwege een beperkte afvaardiging aan sporters zullen dit jaar enkel jongens in actie komen tijdens het judotoernooi.

Proefles Yoga 50+

De maatschappij wordt alsmaar sneller. Rust, ontspanning en verstilling zijn essentieel om voldoende balans te houden. Yoga is daar uitermate geschikt voor. Het is een combinatie van lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen, bewustwording en ontspanning zonder prestatiedruk.

Theater Toemaar bij Postaanzee

Theater Toemaar bij Postaanzee

De fitste steden van Nederland, Alkmaar op nummer 3.

De zomer komt eraan, dat betekend ook weer back in shape zijn voor een mooi strandfiguur. Als Nederlander mogen we niet klagen, we staan best bekend als een sportief volkje. Of we nou bij de voetbalvereniging actief zijn, yoga doen of hard aan het fitnessen zijn.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Wie maakte er de foto van de gek met echte kip?

Al jarenlang doe ik  als gek mee met Kaeskoppenstad. Mijn alter ego Duimelotje loopt rond met een mantel vol veren en zet de boel op stelten door keihard te kraaien.

Pagina's