• Duimelot met - mama kip - voor zij een kusje leek te geven

    Esther Veenstra

Wie maakte er de foto van de gek met echte kip?

11-06-2019, 20:03 | Lezersnieuws | Nicole

Al jarenlang doe ik  als gek mee met Kaeskoppenstad. Mijn alter ego Duimelotje loopt rond met een mantel vol veren en zet de boel op stelten door keihard te kraaien.

Op zaterdag 1 juni had mijn alter ego Duimelotje eindelijk een knuffel moment met haar "mama"
Hiermee bedoel ik natuurlijk de kip van de stadsboerderij binnen Kaeskoppenstad.
Er zijn diverse foto's van gemaakt ook door een goede bekende van mij, maar zij stak net haar mobiel weg toen er iets bijzonders gebeurde... 

Ineens draaide de kip haar kopje naar mij toe en zette heel voorzichtig haar snavel tegen mijn neus. Ik stond met een brok in mijn keel van ontroering terwijl er om mij heen diverse camera's begonnen te klikken.
Maar.....vanuit mijn rol ,en om het moment niet te verstoren, kon ik die mensen niet vragen om de foto's eventueel op de site van Kaeskoppenstad te posten. 

Ik ben nu al een tijdje online aan het speuren naar de foto's maar tot op helaas nog zonder succes.
Gelovend in de kracht van social media, heb ik ook een oproepje op  Facebook gezet. Dit berichtje is inmiddels al 103 keer gedeeld en er zijn heel veel lieve reacties op gekomen. Echter nog steeds geen foto.

Vandaar dat ik nu hier ook een berichtje plaats, in de hoop dat jullie mij misschien kunnen helpen of dat er 1 van de fotograven dit online leest.
In ieder geval alvast bedankt voor het lezen!
Kippenknuff:
Duimelotje