• Twee tuinders op hun eigen volkstuin

    Peter Hes

volkstuinen te huur bij a.t.v. de omval

07-11-2018, 20:44 | Lezersnieuws | Peter

De Omval is een vereniging met ongeveer 90 leden van jong tot oud waarbij gezelligheid en tuinplezier hoog in het vaandel staan.

De ATV de Omval heeft een eigen kantine waar u bijna elke dag terecht kunt voor een kopje koffie of thee en onder het genot hiervan even kan bijpraten met u mede tuinders.

Jaarlijks worden uit de vereniging diverse activiteiten georganiseerd die bijdragen aan een extra stukje ontspanning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat (secretaris@atvdeomval.nl of tel. 06-20006647), of komt u even langs op het complex om de cultuur van onze vereniging even op te snuiven.

Ons complex is gelegen op het mooiste stukje grond tussen Alkmaar en Stompetoren. Het zo genaamde “OOR”. Om u even een indicatie te geven. Het “OOR” is het stuk grond aan de overkant van de N242 als u kijkt vanaf de parkeerplaats van tuincentrum Ranzijn. Het complex is heel gemakkelijk te bereiken.

Per fiets is het mogelijk om door het tunneltje bij Ranzijn te rijden richting Stompetoren. Als u door het tunneltje bent is de ingang van het complex van de vereniging meteen aan uw linkerkant.

Per auto neemt u richting Stompetoren meteen de eerste afslag en rijd weer richting de N242 het complex van de vereniging ziet u meteen aan uw rechterkant.

Adres: "ATV de Omval"  Noordervaart 133, 1841 GA Stompetoren