Thomashuis Middenmeer zoekt opvolgers

06-11-2017, 15:51 | Lezersnieuws | Jan de Gier

Thomashuis Middenmeer is op zoek naar nieuw (echt)paar zorgondernemers. Om kennis te maken met het leven en werken in deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, is er op 25 november a.s. een infomiddag in het Thomashuis aan de Praamweg 2 in Middenmeer. Aanmelden kan via de website www.thomashuis.nl.  

Het Thomashuis wordt momenteel gerund door interim-ondernemers Gerard en Hilda Meijer. Zij heten geïnteresseerden van harte welkom een kijkje te komen nemen de 25e. Gezocht wordt naar een stel met het hart op de juiste plek. Eén van hen heeft ruime ervaring in het werken met de doelgroep, de ander heeft minimaal affiniteit. Belangrijk is dat zij zich herkennen in de visie; bewoners een warm, liefdevol en zo gewoon mogelijk thuis bieden waar het draait om persoonlijke aandacht en een respectvolle omgang met elkaar.

Aanmelden Informatiemiddag 25 november (of 30 november in Gouda)

De informatiemiddag in Middenmeer op 25 november a.s. bestaat onder meer uit een presentatie en een rondleiding. Het is kortom de perfecte gelegenheid om te ontdekken of het iets voor je is. Wie hierbij aanwezig wil zijn vragen we zich z.s.m. aan te melden via www.thomashuis.nl. Direct aanmelden als kandidaat-zorgondernemers kan natuurlijk ook. Ben je de 25e niet in de gelegenheid, dan is er op 30 november nog een informatiemiddag in Gouda.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de formule Thomashuis op www.thomashuis.nl.