Rondje Raad Oudorp: in gesprek met de gemeenteraad

16-05-2019, 15:49 | Lezersnieuws | Gemeenteraad/raadsgriffie

De gemeenteraad van Alkmaar streeft er naar om in alle wijken tenminste één keer per raadsperiode een zogenaamd ‘Rondje Raad’ te organiseren om in gesprek te gaan met de inwoners. Op dinsdag 18 juni is een bijeenkomst gepland voor de wijk Oudorp, van 19.00 tot 21.00 uur in wijkcentrum De Oever.

Bewoners lopen soms tegen zaken in hun wijk aan waar zij een mening over hebben of waarvan men zich afvraagt waarom het zo geregeld is. Precies dit soort zaken kan men kwijt tijdens het Rondje Raad. Welke uitdagingen en kansen zien inwoners voor hun wijk? In informele setting vernemen de gemeenteraadsleden dat graag!

De avond in het kort

Na een korte presentatie over de gemeenteraad, lichten wijkbewoners hun onderwerp toe. Overige aanwezigen en raadsleden kunnen reageren en nader van gedachten wisselen. Daarna biedt de gemeenteraad de aanwezigen graag ‘een rondje’ aan en is er tijd om persoonlijk kennis te maken met de raadsleden.

Meld u snel aan, want vol=vol

Wie aanwezig wil zijn bij Rondje Raad kan zich vóór 7 juni aanmelden bij de raadsgriffie via raadsgriffie@alkmaar.nl of Raadsgriffie - postbus 53 - 1800 BC Alkmaar onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Wie tijdens deze avond een onderwerp wil inbrengen, omschrijft ook kort het onderwerp.

Kijk voor meer informatie op www.alkmaar.nl/gemeenteraad.