• Mark en Jasper Wijnen

    Dhiney Ramos

Nieuwe documentaire over een vader met volledig gehandicapte kind door Alkmaarse documentairemaker

23-07-2019, 23:40 | Lezersnieuws | Ennur

Alkmaar, 16 juli 2019

Crowdfunding voor documentaire over het leven als vader van een een gehandicapt kind

 

Mark Wijnen, bekend van theaterstuk “Ode aan Jasper”, vertelt in de documentaire “Vader Van Een Kapotte Engel” opnieuw het uitzonderlijke verhaal over het leven met een gehandicapt kind vanuit het perspectief van een vader.

 

Eerder vertelde Mark Wijnen al in zijn theaterstuk “Ode aan Jasper” hoe hij zijn weg vond in het leven als vader van een gehandicapt kind. Wijnen ruilde toen een veelbelovende commerciële carrière in om als mantelzorgmakelaar andere mantelzorgers te helpen. Nu gaat hij nog een stapje verder. In de documentaire “Vader van een kapotte engel” vertelt hij openhartig over hoe moeilijk hij deze periode heeft ervaren. En niets blijft onbesproken.

 

De documentaire wordt gemaakt door Alkmaarse filmmaker Dhiney Ramos. “Ik wil in deze documentaire in beeld brengen hoe het hebben van een gehandicapt kind het leven van een vader kan beïnvloeden”, aldus Ramos.

 

Om film goed af te kunnen ronden hebben Dhiney en Mark een crowdfunding campagne gestart via Cinecrowd. Meer informatie over de crowdfunding en de film kunt u vinden op

https://cinecrowd.com/nl/vader-van-een-kapotte-engel

--------------------------------------------------------