• Max Sassen Kolping Boys

    Ouders

max sassen uit alkmaar geselecteerd voor Diabetescup 2019

10-05-2019, 13:03 | Lezersnieuws | Bianca

Goedemiddag redactie,

Max Sassen uit Alkmaar is onlangs gevraagd om mee te doen aan een (voetbal) selectiemiddag voor de Diabetescup 2019, welke georganiseerd wordt door de Bas van der Goor foundation.

Na een goede training te hebben neergezet is Max Sassen uit Alkmaar geselecteerd voor de provincie Noord-Holland en mag hij samen met 9 andere kinderen uit Noord-Holland onze provincie eind juni 2019 vertegenwoordigen in het PEC Zwolle stadion om de Diabetescup hopelijk mee naar Noord-Holland te nemen.

Buiten het feit dat de selectie voor al deze kinderen bijzonder is te noemen, is het ontzettend knap dat Max en de andere kinderen laten zien dat de Diabetes geen belemmering hoeft te zijn om op een redelijk intensief niveau te kunnen sporten. Juist het sporten bij kinderen met diabetes is van zeer groot belang. Ook al bestaat het leven 24 uur per dag, 7 dagen per week uit prikken, meten, spuiten eten dan nog is het mogelijk om net als ieder ander kind een zo normaal mogelijk leven met sporten te beleven.

Mocht ik u belangstelling hebben gewekt om aandacht te geven aan de selectie van Max Sassen en/of de DiabetesCup 2019 dan ben ik bereid u verder van informatie te voorzien.

Vriendelijke groet,

Namens onze zoon Max,

Frank en Bianca Sassen

Alkmaar

Mobiel 06-29105940 (moeder)