• Logopedielocatie Akersloot, rechts op de foto Susanne, links op de foto Lydia

    Eigen foto

Logopedielocatie gevestigd in medisch centrum D’Oude Jacobus

16-05-2019, 12:38 | Lezersnieuws | Susanne

Logopediepraktijk Castricum en Logopediepraktijk Limmen bieden nu ook logopedische behandelingen aan in medisch centrum D’Oude Jacobus te Akersloot. Spraak-, taal- , gehoor-, stem-, mondmotoriek-, slik- en communicatieproblemen kunnen op de maandagen en dinsdagen op de logopedielocatie aan de Julianaweg 20 te Akersloot behandeld worden.

Een logopedielocatie in Akersloot is een mooi voorbeeld van ‘zorg dichtbij huis’. Zonder al te ver te hoeven reizen, kunnen inwoners van Akersloot gebruik maken van logopedie.

Susanne Brouwer, logopedist Logopediepraktijk Castricum: ,,Groepspraktijk Akersloot (huisartsen) heeft ons de mogelijkheid gegeven om logopedische zorg voor de inwoners van Akersloot nog meer bereikbaar en laagdrempelig te maken door ons een ruimte aan te bieden in het nieuwe medisch centrum D’Oude Jacobus.”

Lydia Zwart, logopedist Logopediepraktijk Limmen: ,,Zowel in de logopediepraktijk in Castricum als in Limmen werden er cliënten uit Akersloot behandeld. Om de logopedielocatie in Akersloot zo succesvol mogelijk te laten zijn, hebben we besloten om samen te werken.” Ook samenwerking met andere zorgverleners is hier heel goed mogelijk.

Op de maandagen verzorgt Lydia de logopedie op de dinsdagen behandelt Susanne. 

Cliënten voor de locatie Akersloot kunnen zich aanmelden via Logopediepraktijk Castricum of via Logopediepraktijk Limmen met daarbij de vermelding dat ze graag de logopediebehandeling starten in Akersloot.

Bij twijfels over de spraak- en of taalontwikkeling van kinderen, zijn ouders van harte welkom op de nieuwe werkplek in Akersloot. Uiteraard geldt dat ook voor alle andere logopedische problemen.

Op dit moment is er geen wachtlijst voor de logopedielocatie te Akersloot. Er is plaats voor nieuwe cliënten. Nog even goed om te weten: iedereen is verzekerd voor logopedie en een verwijzing is meestal niet nodig. Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kan dat via 0641286007 (Susanne) en 0623711857 (Lydia) of via www.logopediepraktijkcastricum.nl en www.lydiazwartlogopedie.nl