• Linda op schoot bij Sinterklaas

    Linda's Wereld

Linda's Wereld helpt Sinterklaas een handje

06-06-2018, 14:26 | Lezersnieuws | Linda

Bij Linda's Wereld, een particulier initiatief van de Alkmaarse Linda van Pel, helpen we Sinterklaas een handje. Het hele jaar door zamelen we geld en goederen in om met Sinterklaas kinderen van minima een fijn feest met nieuwe cadeautjes te geven.  We krijgen giften van bedrijven en particulieren in de vorm van financiële donaties en nieuw speelgoed. Het tweedehands speelgoed dat we krijgen, verkopen we op rommelmarkten en van de opbrengst kopen we weer nieuw speelgoed. 

Vorig jaar hebben we 110 kinderen blij kunnen maken met een tas met 6 cadeautjes, een zak pepernoten en een goede chocholadeletter. Ook een feest met professionele Sint en Pieten, DJ Pieten, een ballonenclown en volop lekkers werd door ons georganiseerd. 

Meer informatie is te vinden op de FB pagina Linda's Wereld. We willen u oproepen om ook een bijdrage te doen in welke vorm dan ook. Met ophaalpunten in Alkmaar, Egmond aan de Hoef, Egmond Binnen en Heerhugowaard is altijd wel één van ons bij u in de buurt.  Laat uw hart spreken en doe een gift in welke vorm dan ook. Alvast bedankt namens de kinderen en de Sint!