• Laat je verrassen in West-Friesland

    Elisa van der Jagt

Laat je verrassen bij de ‘regio buren’ West-Friesland

23-05-2019, 18:50 | Lezersnieuws | Elisa

Waarschijnlijk hebben jullie West-Friesland als onze ‘regio buren’ vast wel eens bezocht. Op 29 juni willen wij onze regio een beetje meer aandacht geven.

West-Friesland is een zeer gevarieerd landschap met fraaie dorpen, leuke stadjes, natuurgebieden. West-Friesland is namelijk rijk aan musea, leuke attracties, authentieke boerderijen, mooie kerkjes en veel molens. Het is een genot om door het West-Friese landschap te toeren, met onderweg vele mogelijkheden om een hapje te eten of wat te drinken.

De mooiste momenten ontstaan door spontaan te zijn. Daarom willen wij ons dagprogramma nog niet met jullie delen. Het blijft een verrassing tot 29 juni. Dus stap in de bus en ervaar hoe leuk het is om verrast te worden. Tijdens deze dag zorgen wij voor een compleet programma. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende activiteiten.

Deze dag is inclusief.

- Vervoer vanaf Hoorn P&R Transferium

- Koffie en wat lekkers

- Begeleiding (kan ook zelfstandig)

- Lunch

- Foto’s als herinnering aan deze dag

- Meerdere activiteiten op verschillende plaatsen.

Kosten: Volwassenen €39,- p.p, Kinderen €15,-

Voor meer informatie: www.tour2day.nl

Het belooft een dag vol plezier te worden. Durf jij het avontuur aan? Schrijf je in!

Het zou natuurlijk kunnen dat je al plannen hebt op 29 juni. Dan is er ook de mogelijkheid om je te laten verrassen op een andere datum. Alles is mogelijk, de beste momenten ontstaan door spontaan te zijn.