• puzzel

    nancy

Hulp nodig voor jouw kind? Laat jouw kind op school "raar"gedrag zien? 

10-06-2018, 13:42 | Lezersnieuws | nancy

 

Wist je al dat je samen verder komt dan ALLEEN?

Soms heb je tijdelijke hulp nodig om weer vooruit te kunnen komen. Een volwassene kan om hulp vragen, een kind lukt dit vaak nog niet.

Een kind dat om hulp nodig heeft, laat onrustig gedrag in de klas zien. Hij valt op doordat hij onder zijn schooltaak probeert uit te komen, vlucht naar de gang om een ommetje te maken naar de WC, kletst met de buren.... net zo lang tot iemand door heeft dat hij hulp nodig heeft.

Wacht niet te lang met proactief hulp bieden!

In mijn praktijk krijg ik soms een krachtig kind dat ik liever een jaar eerder had willen ontmoeten. VOORDAT zijn denkprocessen vast stonden, voordat hij het opgaf en "raar" gedrag ging vertonen.

Vanaf groep 5 valt "raar" gedrag op, vooral omdat jouw kind niet kan opleveren wat er van hem verwacht wordt. Een goed voorbeeld hiervan zijn de tafels die hij aan het einde van het jaar echt volledig geautomatiseerd dient te hebben. Zonder parate tafelkennis krijgt jouw kind het zwaar in groep 6.

HULP KAN ONDERWEG ZIJN. Na een korte intake, ga ik graag met jouw kind aan de slag. Ik ben effectief en inhoudelijk goed onderlegd waardoor ik binnen no time de " jeuk" boven tafel krijg.

Zodra het basisprobleem is ontdekt, gaan we samen meteen door met oplossen.

Wil je meer weten over wat er mogelijk is?

surf dan naar jouwkindinzijnkracht.nl of bezoek FACEBOOK/kindinzijnkracht.

Voel je welkom om contact met mij te zoeken...