Eerste zaterdag van de maand: KOOK zaterdag!

27-06-2019, 12:22 | Lezersnieuws | KOOK

Iedere eerste zaterdag van de maand en bovendien elke maandag en woensdag houdt de Stichting KOOK een verkoop van gebruikte goederen.Op zaterdag 6 juli aanstaande houdt Stichting KOOK weer haar maandelijkse zaterdag verkoop. U kunt van 10 tot 15 uur in het pand aan de Zijperstraat 36A in Alkmaar voor weinig geld allerlei goede, tweedehands huisraad en kleding kopen.

De opbrengst wordt gebruikt om ontwikkelingsprojecten in de Derde Wereld te financieren.

In de maand juli helpt KOOK bij de bouw van een consultatiebureau bedoeld voor moeder en kindzorg, voor ouderen en peuter speelonderwijs in Munde op Floris, Indonesië.

Op Flores zijn een aantal consultatiebureaus maar deze zijn voor de relatief arme bevolking moeilijk te bereiken.Het nieuwe gebouw zal naast moeder-, kind- en peuterzorg ook gebruikt worden als consultatiebureau voor ouderen.Tijdens het spreekuur is er aandacht voor de mentale conditie, de fysieke conditie, de voedingstoestand en het doen van testen om eventuele latente ziektes uit te sluiten. Ook kijkt men naar de dagelijkse activiteiten van de oudere, het sociale systeem en de zelfredzaamheid.  

Indien u spullen wilt laten ophalen dan kunt u bellen met 072 - 511 78 91:

op maandag en woensdag van 9.00 tot 15.00 uur.