• Activiteitn, broodjes bakken

    Don Bosco

Scouting Don Bosco Open Dag!

14-06-2018, 20:48 | Lezersnieuws | Marit Boekel

Datum:

zondag 24 juni 2018, 13:00

Locatie:

Prins Bernhardlaan 9
Scouting Don Bosco Alkmaar
Alkmaar

24 juni 2018: Kom naar de open dag van scouting Don Bosco!

Op zondag 24 juni 2018 houdt scoutinggroep Don Bosco weer haar jaarlijkse open dag aan de Prins Bernhardlaan 9 te Alkmaar (naast de voormalige gevangenis Schutterswei). Op deze dag presenteert de scoutinggroep zich voor iedereen die ge?nteresseerd is in een actieve en gezellige vrijetijdsbesteding. Dit jaar nog specialer dan normaal waar scouting Don Bosco Alkmaar 80 jaar bestaat. Reis mee terug in de tijd met het thema ?tijdreizen met DOBO?. Van 13:00 uur tot 16:00 uur kan iedere bezoeker mee reizen op de scouting Don Bosco manier.

Er zijn verschillende activiteiten te doen op de open dag zoals o.a. knutselen voor de kleintjes, broodjes bakken op een kampvuur en niet te vergeten een stormbaan. Daarnaast is er een bar en barbecue voor wie honger en dorst heeft gekregen van de verschillende bezigheden.

Naast allerlei activiteiten die met het thema te maken hebben, is er ook een informatiestand waar bezoekers meer te weten kunnen komen over Scouting. Al 80 jaar biedt scoutinggroep Don Bosco een afwisselende vrijetijdsbesteding voor jongens en meisjes in leeftijdsklassen vanaf 5 jaar. Het idee van scouting is dat je samen met elkaar plezier maakt en er ook nog iets van opsteekt. De jaarlijkse open dag is een manier om scouting aan een groter publiek te presenteren. Meer informatie over scoutinggroep Don Bosco staat ook op: www.donboscogroep.nl.