Koppie aan de Keukentafel

29-10-2018, 11:45 | Lezersnieuws | Marga Poel

Datum:

vrijdag 9 november 2018, 20:30

Locatie:

Rechtestraat 12
De Groene Zwaan
De Rijp

PERSBERICHT: KOPPIE AAN DE KEUKENTAFEL MET GAST JEANNEKE SCHOLTENS

Precies een jaar geleden vormden zij het ‘crowdfundingsteam’ van de Groene Zwaan. Op vrijdagavond 9 november aanstaande zitten ze samen ‘aan de keukentafel’ in de prachtige (bijna) gerestaureerde zaal: trendwatcher Jeanneke Scholtens en interviewer Maaike Bosma.

Jeanneke schreef samen met Mabel Nummerdor het spraakmakende boek ‘Holy Fuck: op expeditie naar de toekomst van seks’ dat onlangs verscheen. We staan midden in de 21ste eeuw en Holy Fuck wat zien we op het gebied van seks veel gebeuren: van Japanse jongeren die kiezen voor het celibaat tot de opkomst van VR-seks die steeds minder van echt te onderscheiden zal zijn. Jeanneke is gegrepen door grote maatschappelijke thema’s als religie, wonen, seks, financiën, werk en leven. Waar haalt zij de inspiratie vandaan voor haar eigen denk- trend- en event-Buro Zorro?

In deze 11e editie van Koppie aan de Keukentafel leren we Jeanneke Scholtens-van Schaik en haar werk kennen aan de hand van filmfragmenten die zij met het aanwezige publiek deelt. Welke herinneringen heeft zij aan haar jeugd in de Rijp? Hoe ziet haar drukke bestaan als ambitieuze ondernemer er tegenwoordig uit? En wat leert ze ons over de designer-baby van toekomst? Genoeg gespreks-stof en inspiratie voor een gezellige, bijzondere avond in de Groene Zwaan, mis het niet!

Datum: vrijdag 9 november 2018 Zaal open: 20.30 uur Aanvang: 21.00 uur Entree: 3 euro

Reserveren wordt aangeraden via www.degroenezwaan.nl