Klassiek Vleugel- en Celloconcert

17-09-2018, 19:58 | Lezersnieuws | Joan de Visser

Datum:

zaterdag 13 oktober 2018, 20:00

Locatie:

Picassolaan 20
Apostolisch Genootschap
Alkmaar

Klassiek Vleugel- en Celloconcert op zaterdag 13 oktober 2018 door Martine van Veen en Sergei Michel. Georganiseerd door Christelijk wijkcentrum Bij de Bron.

Door het wijkcentrum Bij de Bron wordt er zaterdag 13 oktober een klassiek vleugel- en cello concert georganiseerd. Martine van Veen bespeelt de vleugel en Sergei Michel de cello.

Waar: Gebouw van de Apostolische Gemeenschap, Picassolaan 20 te Alkmaar

Hoe laat: 20.00 ? 21.00

Zaal open: 19.30

Toegang: gratis

Iedereen is van harte welkom. Na het concert is er koffie met iets lekkers.

Martine van Veen

De piano speelt in het hele leven van Martine al een grote rol. Na een aantal priv? docenten en lessen aan de muziekschool in Barneveld is zij in Arnhem aan het conservatorium klassiek piano gaan studeren. Na 5 jaar lessen te hebben gevolgd bij Arthur Hartong heeft Martine in 1994 haar diploma Docent Musicus gehaald. Na 2 jaar haalde ze haar diploma Uitvoerend Musicus. Ze heeft altijd erg genoten van de individuele lessen, maar ook van het samenspelen met andere instrumentalisten en zangers. In 1997 behaalde ze haar Aantekening Kamermuziek bij Marj?s Benoist. Masterclasses hebben ook bijgedragen aan haar ontwikkeling.

Sergei Michel

Sergei Michel een enthousiast en professioneel cellist. Op zijn 10e is hij met cellospelen begonnen. Hij kreeg de eerste 6 jaar les van zijn grootvader, Hendrik Kortekaas, die cellist van beroep was. Daarna kreeg Sergei Michel les van Cristina Mahler. Op het conservatorium studeerde hij bij Robert Dispa. Sergei Michel volgde masterclasses bij Monigety, Michel Dispa en Paul Tortelier.