• Kindercirkel

    Marianne Oude Nijhuis

Kindercirkel

28-09-2018, 13:45 | Lezersnieuws | Marianne Oude Nijhuis

Datum:

vrijdag 12 oktober 2018, 09:30 tot 11:00

Locatie:

Kerklaan 4
Kerkje De Terp
Oudorp

Levendige gesprekken in de magische wereld van het moederschap.

De KINDERCIRKEL is er iedere maand voor creatieve, levendige moeders met een speelse en open nieuwsgierigheid voor het leven met kinderen, vanuit heelheid, eenvoud, liefde en plezier.

De kindercirkel is een plek waar je aanwezig kunt zijn in de waarheid van je moederschap en de vragen die je kind aan je stelt, kunt delen. Je ontvangt 1 oefening van Marianne en de support die je voor het emotionele welzijn van jezelf en je kind, tiener of adolescent nodig hebt.

Heb je jonge kinderen die graag bij je willen blijven? Natuurlijk, dat kan.

TIJD: 10-11 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur. Marianne bakt verse appeltaart voor je, er is koffie met warme melk, water en thee.

PLEK: Het Witte Kerkje, Kerklaan 4, Alkmaar. De plek is goed te bereiken met OV en er zijn heel veel plekken om je auto vrij te parkeren. Wandelend of op de fiets komen kan natuurlijk ook.

Aantal plekken: 10

Prijs: ?15,-

Eerst volgende data:

Vrijdag 12 oktober 2018

Woensdag 14 november 2018

Het aantal plekken is beperkt in de intieme groep van de Kindercirkel. Geef je vooraf op. Als de plekken gevuld zijn, sluit de inschrijving tot de volgende kindercirkel.

Als je twijfelt of de Kindercirkel je zal helpen in het bewust cre?ren waar je naar verlangt voor jou, je kind, je gezin, je werk of bedrijf, kun je altijd contact met Marianne opnemen door haar te schrijven.

Zij helpt je graag bij je beslissing of de Kindercirkel is waar je naar zoekt. Leer hier verder en geef je op: http://praktijkmon.nl/nieuws/