Zakelijk lezersnieuws

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Workshop voor ondernemers "Grip op geld door Profit First" 

Wil jij je meer bewust worden van de geldstromen binnen je bedrijf? Maak jij meer omzet maar er blijft niet méér over? Heb je het idee dat de kosten alleen maar stijgen of ben je het overzicht kwijt?

Dan is dit dé workshop voor jou!

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Uitbreiding vestigingsdirectie Van Wijnen Heerhugowaard

Het directieteam van Van Wijnen Heerhugowaard is aangevuld met Sabine Schoorl. Zij vervult vanaf heden de rol van directeur Klant en Markt. Vestigingsdirecteur Sven Green, adjunct-directeur Productie Wesly Verhaert en Sabine Schoorl werken complementair aan elkaar.

Rommelmarkt in Wijkcentrum Overdie

Zoek je naar (zelfgemaakte) armbanden, andere leuke spullen of een cadeau? Op 24 maart kun je al deze spullen kopen op de rommelmarkt. Onder het genot van veel gezelligheid kun je rustig de spullen bekijken. Ook kun je genieten van een aantrekkelijk geprijsd lunchmenu.

Workshop voor ondernemers "Maak kennis met Profit First"

Op 21 maart a.s. worden in heel Nederland workshops gehouden om ondernemers kennis te laten maken met Profit First. Ook in de Kop van Noord-Holland!

In deze workshop legt Margreet Roels uit wát Profit First is, hóe het werkt en waaróm het werkt.

15 jaar Boekhoudopleidingen Balans

15 jaar Boekhoudopleidingen Balans Alkmaar

Boekhoudopleidingen Balans viert haar 15 jarig bestaan met een open dag op donderdag 11 januari 2018. Tussen 16.00 ? 20.00 uur is iedereen van harte welkom op de Merwedestraat 1A, 1823 VK te Alkmaar.