Lokaal lezersnieuws

Restaurant met een missie

Wie in Alkmaar uit de trein stapt en trek heeft in koffie of lunch doet er goed aan de overkant van de straat bij Stoer naar binnen te stappen. Een restaurant met een missie, is op de eenvoudige, doch smaakvol ontworpen menukaart te lezen.

Kerst vier je met de beefshop.

Geen zin in lange wachtrijen bij de kassa? Zoeken naar een parkeerplek?Drukke winkels? Dat hoeft ook helemaal niet, bestel je vlees op de beefshop en schotel je gasten met kerst iets unieks voor, heb je trek in carpaccio, ossenhaas of iets geheel anders?

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

Alkmaarse studenten bedenken innovatief product: de FIFO-vuller!

Wij zijn De Vulploeg, een studentcompany opgericht door vijf studenten Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland te Alkmaar. Tijdens de opleiding voeren de studenten het project Jong Ondernemen uit.

Kerstwandeling Alkmaar Noord

Alweer voor het achtste jaar wordt in Alkmaar Noord een kerstwandeling georganiseerd. De tocht gaat langs 6 locaties waar op verschillende wijze iets over kerst te zien of te luisteren is.

Dokter Bosman groeit verder in Uitgeest en Castricum

Het is alweer zo’n drie jaar geleden dat Dokter Bosman, expert op het gebied van psychologische zorg, zich vestigde in Castricum en Uitgeest. Inmiddels werkt er een multidisciplinair team in de twee vestigingen, waaronder sinds kort een psychiater.

Javier Guzman 7 december in TAQA Theater De Vest

Na een succesvolle Oudejaarsconference is Javier Guzman terug met een nieuw hilarisch theaterprogramma. De voorstelling Ga-Bie-Jer is donderdag 7 december te zien om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest.

Stukadoor uit Purmerend neemt deel aan StucMasters

Knauf en NXtv krijgen jongeren wél aan het stukadoren!

Vluchtelingkinderen uit Alkmaar treden op in TivoliVredenburg  

Utrecht, 14 november 2017 – Kinderen die op het asielzoekerscentrum in Alkmaar wonen, reizen 21 november af naar Utrecht. Daar treden zij met zo'n 200 andere vluchtlingkinderen op in muziekcentrum TivoliVredenburg.

TOFFE PEREN,  ROTTE APPELS

Een prachtige titel voor het nieuwste boek, dat voormalige politierechercheur Gerard Mak (67) deze week op de markt brengt. Wie de toffe peren zijn en wie de rotte appels, zult u in de nieuwe verhalen van Mak zelf moeten ervaren.

Pagina's