Lezersnieuws

Sizzling Salsa Cafe

tekst zie boven

Bekerfinale

Vandaag 22 april om 18.00 uur moet het gaan gebeuren voor AZ de finale in Rotterdam . Na een geweldig seizoen met leuk voetbal kan er een mooie prijs , de KNVB-beker worden gewonnen. Om 13.15 uur vertrokken de eerste bussen van het AFAS stadion

Kaashuis tromp buitenveldert behoort tot de beste 3 van Nederland!

PERSBERICHT

 

Kaashuis Tromp Buitenveldert is verkozen tot één van de drie beste buitenlandse kaasspecialisten van Nederland!

 

Woerden, 16 april 2018

 

TCAV fietst Oranjetocht

Zaterdag 28 april rijden we de Oranjetocht. De tocht voert door het mooie Westfriese land. Vanuit Alkmaar rijden we een stukje noordwaarts om vervolgens richting Oude Niedorp te gaan. Via Nibbix- Mid- en Oostwoud en Andijk komen we in Broekerhaven voor een kopje koffie.

Schoolzwemmen in Zuidschermer geslaagd!

Een aantal kinderen van de Sint Michaelschool uit Zuidschermer, hebben na 20 weken geoefend te hebben tijdens het schoolzwemmen in de Hoornse Vaart, hun zwemdiploma behaald onder leiding van meester Joe.

Inloopmiddag rugklachten in Bibliotheek de Mare te Alkmaar

 In bibliotheek de Mare wordt op woensdag 2 mei 2018, van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor mensen met wervelkolomproblemen gehouden.

Kinderdagverblijf Egelantier zet zich in voor Roemeense kinderen

Bij SKOA vinden we het belangrijk om stil te staan bij de wereld om ons heen. We vinden dat we samen verantwoordelijk zijn voor de maatschappij en willen dat ook meegeven aan de kinderen op onze locaties.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Dierentehuis Alkmaar ontvang cheque €2.000,-

Op zaterdag 14 april ontving Dierentehuis Alkmaar een cheque van € 2.000 euro. Dierentehuis Alkmaar kwam dit jaar als eerste uit de bus van de goede doelen actie van EFK. Dierentehuis Alkmaar verzorgt de opvang en (her)plaatsing van honden en katten.

Ho, stop!

Al een aantal jaren heeft de Mare blindegeleidestrepen. Helaas zijn deze door de hekkenzetter over het hoofd gezien.

Pagina's